Nye arkitekter for Hedda

Hedda Hytter samarbeider nå med KIMA arkitektur AS, som viderefører Hedda Hytters grunnkonsept og utvikler personlige løsninger, etter dine ønsker.

Kima arkitektur AS består av sivilarkitektene MNAL Kristoffer Moe Bøksle, Inge Hareide og Martin Dietrichson, som alle har solid erfaring fra Arkitekt Sverre Fehn AS, hvor de var ansvarlige for abeidet med Gyldendalshuset og Arkitekturmuseet i Oslo.

Kristoffer Moe Bøksle

Kristoffer har erfaring fra prosjektering av større komplekse prosjekter i Oslo, praktisk bygging av hytter på Sørlandet, og fra undervisning på Institutt for Urbanisme ved Arkitekthøgskolen i Oslo. Som arkitekt er han opptatt av hele spennet mellom små praktiske og estetiske utfordringer og store urbanistiske og samfunnsmessige sammenhenger. Det er viktig for Kristoffer å holde overblikket. Spesielt i forhold til nye utfordringer byggebransjen står overfor. Både i forhold til byggeriets bærekraftighet, nye materialer og produksjonsformer. Som en av veldig mange, og i likhet med mange medansvarlige i å utforme våre fysiske omgivelser er det viktig for Kristoffer å kunne stå for det han gjør. Å jobbe med arkitektur og form blir virkelig interessant når forutsetningene og intensjonene bak er meningsfulle.

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.