Finansavisen: Test hytta før du kjøper

Stort oppslag i Finansavisen i dag, 3. okt. 2012. «Fulle hus i Valdres» – å prøvebo en Hedda-hytte blir like vanlig som å prøvekjøre ny bil.

Henrik Sandvik, journalist i Finansavisen, hadde en lengre samtale med vår Salgssjef, Helge Nordby, om det å prøvebo en hytte før man bestemmer seg.

– Man tar seg jo en prøvetur før man kjøper ny bil, og på samme måte ønsker mange å prøve seg frem og føle litt på hyttelivet før de gjør en så stor investering, poengterer Helge.

Les om familien som prøvebodde

Seks interesserte familier prøvebor en Hedda-hytte i høstferien.
– Vi har tre prøvebohytter her ved fabrikken i Hedalen, samt tre til fordelt på nærområdene ved fabrikkene i Skjåk og Suldal. I høstferien er det fullt belegg, forklarer Helge videre.

Har du selv lyst til å prøvebo?
Sjekk mulighetene her

– Man tar seg jo en prøvetur før man kjøper ny bil, og på samme måte ønsker mange å føle litt på hyttelivet før de gjør en så stor investering. Vi har enkelte som har prøvebodd 3-4 ganger før de lander på noe, og det går helt fint. De eneste vi forlanger er at de er interesserte, og at de går med på å åpne dørene for en hytteprat i løpet av oppholdet.

Klikk på bildet under for å lese hele artikkelen:

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.