God Helg

Vi ønsker deg en god helg. Uansett når i uka, eller når i livet, den måtte komme.


Når du kjøper ei hytte som er skreddersydd for deg vet du at du får akkurat det du ønsker deg. Veien fram til ei god helg på din egen Hedda-hytte er ikke så lang. La oss gjøre den litt kortere.

Generasjoner i en Hedda-hytte

Nærmere naturen

Vi som står bak Hedda Hytter kan ikke tenke oss et bedre sted å slappe av eller komme til hektene igjen etter en hektisk uke enn en hytte som er i nærkontakt med naturen. Derfor vil vi at våre hytter skal føles så naturnære som mulig. Valg av tomt, de lave ytterveggene og de store vindusflatene er elementer som er med på å gi denne nærheten. Plasseringen av vinduene gir en hytte som ligger godt i terrenget, men de er også med på å gi deg panoramautsikt når du sitter i hytta.

Nærmere deg

En hytte bør være et sted der både kropp og sjel kan få påfyll. Der nær familie og nære venner kan komme enda litt nærmere. Eller et sted der du kan komme deg litt lenger unna folk, hvis det er det som kjennetegner en god helg for deg. En god hytte er den perfekte flukt fra hverdagen. Et pusterom der man kan komme i kontakt med elementene, med sesongene, med naturen, med tiden, med seg selv. Her har man mulighet til å være akkurat så sosial – eller usosial – som man måtte ønske. Dyrke de enkle gledene. Lade batteriene. Komme til seg selv igjen, men gjerne sammen med andre.

Når du kjøper en hytte som er skreddersydd til deg vet du at du får akkurat det du ønsker deg. Veien frem til en GOD HELG på din egen Hedda-hytte er ikke så lang. La oss gjøre den litt kortere.

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.