INNBLIKK FRA HYTTEBYGGING I PORSANGER

Her gir vi dere et innblikk i et hytteprosjekt vi har i Porsanger. Denne Hedda-hytta får en helt fantastisk beliggenhet mot havgapet.

Denne filmen er laget av de som er eiere av denne hytta. P.t. er ikke hytta ferdig, men denne filmen viser prosessen hittil. Her var det ikke vei inn til hytta, så det er blitt lagd vei inn. Hytta ble fraktet med lastebil, deretter videre inn med traktor. Legg merke til hvor utrolig godt hytta ligger i terrenget og omgivelsene rundt. Det er nettopp dette vi mener med at våre hytter skal være lavmælte og i ett med naturen.

 

 

Hedda-hytte i sitt rette element

Porsanger-hytte

 

 

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.