Lansering av sportshytter

Aktive folk, enten det være seg på ski, sykkel, jakt eller fiske, fortjener en skreddersydd og estetisk hytte som møter deres behov.

For mange mennesker handler hyttelivet vel så mye om det å være ute som det å være inne. En sportshytte skal gi deg en god start og være et mål det er verdt å nå.

Hva er en sportshytte?

En Hedda Sportshytte er en mindre hytte, omtrent 50 m2. Ofte kombineres den med et mindre anneks som kan inneholde alt fra en badstue, en smørebod eller en gjestehytte. Den har et design som tar hensyn til aktive hytteeiere som kan tenke seg smart oppbevaring av sportsutstyret, enten tomta ligger ved sjøen eller på fjellet.

Bestill Heddas ordinære hyttekatalog

Les og last ned brosjyra for Hedda Sportshytter her:

Spesialløsninger

Hedda har laget spesialløsninger for oppheng av sykler og fiskeutstyr, opplegg for smøreboder og egne tørkeløsninger. Interiøret er skreddersydd for aktive brukere. Hedda Hytter lanserer småhytter som er funksjonelle, estetiske og passer til en aktiv livsstil.

Den sosiale delen av hyttelivet er ikke glemt. Selv om en sportshytte i første omgang gir et lavmælt inntrykk, merker man seg både det åpne og luftige så vel som det lune og intime når man går litt nærmere. Sportshytta er liten nok for to og stor nok for besøk.

Se alle fem sportshyttene med fast pris her.

For nærmere informasjon og bilder kontakt:
helge@hedda.no // tlf. 61 34 97 80

Historien

HEDDA HYTTER STARTET opp med å bygge hytter allerede i 1979. Hedda kombinerer det beste fra norsk hyttetradisjon med innovative modulløsninger på 120 cm. Det er i dag de erfarne arkitektene i KIMA arkitektur som ivaretar dette arbeidet, samtidig som de utvikler Hedda-hyttene. KIMA arkitektur fikk blant annet Oslo bys arkitekturpris i 2012.

Hedda-hyttene har tatt opp en gammel og vakker del av norsk bygningskultur, nemlig stav-konstruksjonen. Inspirert av hvordan stolper og bjelker tidligere ble benyttet som beskyttende vegger foran huset, tar Hedda Hytter i bruk lignende felter på hyttene. Noen lukkede. Noen åpne, gjerne fylt med glass, slik at lyset strømmer inn i hytta og gjøre interiøret lett og luftig.

De lave ytterveggene gjør at totalhøyden på hytta glir skånsomt inn i terrenget. Dette har med tilnærmingen til landskapet og naturen rundt å gjøre. Hedda Hytter lanserte i 2012 tre ulike høyder på ytterveggene samt en oppstuemodell. Flere varianter gir flere muligheter til å tilpasse seg ulike tomter og ulike ønsker.

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.