SPORTSHYTTE MED SELVEIERTOMT PÅ SJUSJØEN

Sikre deg den siste tomta med en Hedda Sportshytte i området Rømåsen/Natrudstilen 8. 

Byggestart vil være høst/vinter 2016/2017, og forventet ferdigstillelse er 1.mai.

Hedda Hytter har visningshytte i Natrudstilen 3. Her har du mulighet til å se på noen av våre løsninger, samt få tomtebefaring i Natrudstilen 8 og området rundt.

Innhold

Sportshytte L58 nøkkelferdig. Inneholder bl.a 3 soverom m/mulighet for familiekøyer, bad, isolert bod med inngang fra utsiden, eikegulv i kjøkken og stue, samt 1 strøk valgfri standardfarge på innvendige vegger og tak. Behandling utføres etter ferdig oppført bygg. Utvendig beising på forespørsel.

Beliggenhet

Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. På vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper og kort avstand til ski/skiskytter- arena. Sjusjøen Cafè ligger kort vei fra tomteområdet, i tilknytning til skisenteret. Sjusjøen Skisenter har et alpinanlegg med seksseters ekspressheis. Lengste nedfart er 2,2 km lang, men det er også tilrettelagt for de minste barna, med gratis barnebakke som er 300 meter lang.

På sommeren er turstiene mange, med muligheter for flere utflukter i fjellet. Området er godt tilrettelagt for sykling, har gode jakt og fiskemuligheter og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Jakt- og fiskekort får du kjøpt gjennom Ringsaker Jakt- og Fiskeområde, RJFO.

Avstand til dagligvarebutikker på Sjusjøen og i Mesnali er ca 5 km. Avstand til Lillehammer er ca 20 km.

Adkomst/vei

Avkjøring fra E6 v/Rudshøgda. Skilt til Sjusjøen og Kvernstubrua – følg veien 8 km ta til høyre på vei 216 – skiltet mot Sjusjøen. Følg denne veien i 20 km, så kommer det et kryss hvor det står Sjusjøen (8 km) og Mesnali (1.6 km) til høyre. Følg denne veien i 4 km, det står da følgende skilt inn til høyre: Natrudstilen hytteområde, Sjusjøen Skisenter, Sjusjøen Hytteutleie. Fra Sjusjøen Hytteutleie kjører du gjennom en bom. Følg denne veien ca 400 meter, sving deretter til høyre inn på Ekornveien.

Ta kontakt for mer informasjon og evt avtale visning i visninghytta:

Jan Tore Sunde | tlf 924 41 138 | jan.tore@hedda.no

kart

Natrudstilen 8

Natrudstilen 8

Natrudstilen 8

 

illustrasjonsbilder

L58

L58

L58

Sportshytte

Sportshytte

 

 

 

 

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.

NYTT BYGGESYSTEM FRA HEDDA HYTTER

Den første Hedvig-hytta er nå ferdigstilt i Skurveknatten hyttefelt ved Helsenningen. Lørdag 1.april i tidsrommet 12.00-15.00 er alle som ønsker det, velkommen til åpen dag.