NYTT BYGGESYSTEM FRA HEDDA HYTTER

Den første Hedvig-hytta er nå ferdigstilt i Skurveknatten hyttefelt ved Helsenningen. Lørdag 1.april i tidsrommet 12.00-15.00 er alle som ønsker det, velkommen til åpen dag.

Den andre Hedvig-hytta som er bygd, er plassert på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta, og denne åpnes for publikum under Hyttemessa helgen etter påske. Her blir den offisielle lanseringen av det nye byggesystemet.

– Flere kunder har fattet interesse for Hedvig, sier Helge Nordby i Hedda Hytter. – Fire kontrakter er allerede signert.

Den nye hyttetypen har høyere yttervegger, større vindusflater og et langt større hemsrom enn andre hytter Hedda produserer. Hedvig-hytta er utviklet sammen med Kima arkitektur i Oslo. Dette firmaet vil være en sentral samarbeidspart i videreutvikling og utforming av denne hyttetypen i tiden som kommer.

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.