Offline i Villmarka

Vi er stolte av vårt opphav i Hedalen i Valdres. Nå har NRK laget en realityserie fra hjertet av vår kulturarv, nemlig forfatteren Mikkjel Fønhus i møte med dagens ungdom.

Få med deg reality-tv på ekte vis hvor 10 ungdommer opplever stillheten, naturen, hverandre og hverdagens behov på gammelt vis i Fønhus sitt rike – ribbet for mobiltelefon, Facebook, musikk, internett og spill.

Følg med på NRK, Ung i Villmarka:
Tirsdag 29. januar
Tirsdag 05. februar

I Vassfarets sagnomsuste villmark blir 2 gutter og 8 jenter innlosjert alene på en gammel og nedlagt fjellgård, uten strøm eller vann, med utedo og bjørnespor utenfor døra. Gjennom ei uke filmes ungdommene hele døgnet mens de opplever hvordan litt av hverdagen til Mikkjel Fønhus – Norges kjente naturforfatter – måtte ha vært der han levde og skrev om sine mange opplevelser i villmarka.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Om du ønsker å prøvebo en av våre Hedda-hytter uten forpliktelser i dette flotte naturområdet,
ta kontakt på e-post eller ring oss på 61 34 97 80.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Foto: Thomas Mørch

Skrivekonkurranse
Bakgrunnen for prosjektet er en skrivekonkurranse arrangert av Aschehoug forlag, hvor den av de ti deltakerne som leverte den beste novellen etter oppholdet i villmarka ville motta en premie på kr 20.000,-.

Åtte jenter og to gutter fra Valdres videregående skole og Valdres folkehøgskule tilbrakte i april 2012 ei uke på en øde, nedlagt gård på Bjørke i Vassfaret, med både utfordringer, gleder og nye oppdagelser gjennom aktiviteter som garnfiske i snøvær, tømmerhogst med eldgamle redskaper og overnatting i et bjørnehi.

Få oppdatert informasjon:
Ung i Villmarka på Facebook

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.