Annes erfaring med å prøvebo

Anne Sand er familiemor til fem barn. Familien hadde lenge tenkt til å oppføre en hytte fra grunnen ved hjelp av egeninnsats. Så har tanken om å kjøpe nytt dukket opp.

Familiens erfaringer

Vi har landet på at vi skal bygge en Hedda-hytte. Det blir perfekt, det er jeg sikker på. Men så er det jo sånn at både tomt, kommunale bestemmelser og lommebok legger noen føringer for hva som er gjennomførbart. Det å se en hytte på tegnebordet er spennende og forklarende, men man må nesten se det «live» for å forstå hvordan det virkelig blir. Ettersom vi med Hedda-hytta kan bestemme det meste selv, er det lurt å vite hva som må bestemmes, og hva slags konsekvenser det får.

Hytta Anne og familien prøvde for en helg i Skjåk

Tretak

Vel, tilbake til formålet med hele ekskursjonen. Hytte. Tretak skal vi i allefall ha, det er utrolig stilig. Hedda-hytta ligger lavt og unnselig i terrenget, og med tretak blir den enda mer unnselig.

Utvendig farge

Så til farge. Jeg vil ha grå, min kjære vil ha brun. Uansett en nyansert farge. Men har lyst til å friske det opp med blå vinduer på de vinduene som kan åpnes, slik Hedda har gjort noen steder, litt sprekt må det kunne være ;)

Du kan lese resten av Annes erfaringer med å prøvebo på hennes blogg.

Alle har mulighet til å prøvebo en Hedda-hytte uten kostnader. Du bestemmer selv tid. Hedda Hytter kan tilby en helg i Valdres, Gudbrandsdalen eller Suldal.

Kontakt oss for å avtale tid

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.