Velg mellom tre høyder

Et kjennetegn ved Hedda-hyttene har alltid vært den lave ytterveggshøyden. Nå lanserer vi en ny variant med høyere yttervegger.

Den karakteristiske og tradisjonelt lave Hedda-stilen har gjort hyttene lett å tilpasse naturen, og intimiteten som preger stilen har blitt verdsatt av mange hyttebyggere. Oppløft av midtpartiet har i lang tid vist seg å være populær. Tidligere i år lanserte vi en oppstueløsning.

Nå ønsker vi å vise at høyere yttervegger kan være er et godt valg, kanskje spesielt på tomter med vidstrakt utsikt. Den første hytta med høye yttervegger bygges i høst i Aurdalsåsen i Valdres.

Velg mellom disse tre takhøydene:

Hedda 3 // Takhøyde: 210 cm // Nyhet!
Hedda 2 // Takhøyde: 173 cm
Hedda 1 // Takhøyde: 161,7 cm

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.