Test hytta gratis før du kjøper

Knapt noen ville finne på å handle ny bil uten prøvekjøring. Hytter til noen millioner kroner derimot kjøper de fleste uten ”testing”.

MEN DET ER fullt mulig å ta familien med på ”prøvetur” før den viktige beslutningen skal tas.

– For oss var testing av hytteløsningen vi hadde tenkt oss på mange måter avgjørende. Å prøvebo hytter er et tilbud flere leverandører har, og som vi for vår del anbefaler sterkt, sier Kjell Håvard Myhrsveen (38) og samboer Irja Merete Sylvarnes (35). For dem var prøvedøgnene i en Hedda-hytte sammen med barna Iver (7) og Mari (5) avgjørende for flere av de valgene de tok da de ville bygge hytte. I disse dager er den flotte fritidsboligen deres i Hedalen i Valdres tilnærmet ferdig.

GODFØLELSE: – Vi har ikke bygd noe før, så vi var litt ”shaky” da vi gikk i gang, medgir Kjell Håvard og Irja Merete. Vi er begge litt forsiktige av oss og gjør ikke noe overilt. Men nå som bygge-regnskapet lander på budsjett og innflyttingen nærmer seg, kjenner vi bare god-følelse.

Disse hyttene kan du teste gratis hos oss.

ENDRINGER: Da vi prøvebodde hyttemodellen vi hadde tenkt å kjøpe, fant vi ut at vi ville gjøre flere endringer, forteller Irja Merete og Kjell Håvard.

Testet og endret

– Og så ble det utprøving av hyttemodellen på en ganske autentisk måte. Hva førte ”testen” til av endringer i planene dere hadde lagt?

– Prøvebo-hytta var for det første større enn den vi kunne tenke oss. Som en familie med små barn så vi umiddelbart også at badet måtte flyttes og plasseres ved inngangsdøra, annerledes enn i prøvehytta. Hems hadde vi ikke tenkt på før dette, og det ville alle ha nå. Iver, familiens sjuåring, fremmet også et klart personlig krav: ”Sånn sofa skal vi ha!” bestemte han under oppsummeringen i prøve-hytta. Selv hadde jeg ikke tenkt på badstue, men nå måtte også den med i planen, forteller Kjell Håvard. Leverandører som låner hytta ut til familier med hytteplaner, stiller som regel ett krav til de besøkende: De vil ha en samtale med gjestene før de sjekker ut og eventuelt drøfte en oppfølging. Det fant Irja Merete og Kjell Håvard høyst naturlig.

– Leverandørens representant hadde flaks. Vi kom til hytta i Hedalen en fredag. Lørdag så vi på tomter i knallfint høstvær med sol over fjell og hei og utsikt over speilblankt vann. Vi var vel i praksis ”solgt” da han kom på besøk søndag, ler de to.

Denne artikkelen er hentet fra marsutgaven av På Hytta.

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.