Grepa stolt tå Valdres

Hedda Hytter ønsker å bidra til å fremheve Valdres og har gjennom kampanjen tatt på oss T-skjorter for å vise frem at vi er ”grepa stolt tå Valdres”.

Vi ser mange fordeler med å holde til i Valdres. Valdres har en flott og variert natur, med alle de mulighetene dette gir både for innbyggere, hyttefolk og besøkende. Valdres har en lang og interessant historie med bl.a. de mange stavkirkene som fordeler seg opp gjennom dalføre.

Valdres har positive og engasjerte innbyggere som både ønsker å bevare- og utvikle dalen. Valdres er et godt merkevarenavn som gir positive tanker.

Foto: Avisa Valdres. Gunhild Røyne sender stadig ut nye Grepa stolt-t-skjorter.

Vi sender herved staffettpinnen videre til Torkild Waagaard ved Begna Bruk som har sagt ja til å ta neste ”etappe”.

Ved siden av å ha hovedsete i Hedalen i Valdres har Hedda Hytter også produksjon i Suldal, Ryfylke, og i Skjåk, Gudbrandsdalen.

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.