Grepa stolt tå Valdres

Hedda Hytter ønsker å bidra til å fremheve Valdres og har gjennom kampanjen tatt på oss T-skjorter for å vise frem at vi er ”grepa stolt tå Valdres”.

Vi ser mange fordeler med å holde til i Valdres. Valdres har en flott og variert natur, med alle de mulighetene dette gir både for innbyggere, hyttefolk og besøkende. Valdres har en lang og interessant historie med bl.a. de mange stavkirkene som fordeler seg opp gjennom dalføre.

Valdres har positive og engasjerte innbyggere som både ønsker å bevare- og utvikle dalen. Valdres er et godt merkevarenavn som gir positive tanker.

Foto: Avisa Valdres. Gunhild Røyne sender stadig ut nye Grepa stolt-t-skjorter.

Vi sender herved staffettpinnen videre til Torkild Waagaard ved Begna Bruk som har sagt ja til å ta neste ”etappe”.

Ved siden av å ha hovedsete i Hedalen i Valdres har Hedda Hytter også produksjon i Suldal, Ryfylke, og i Skjåk, Gudbrandsdalen.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.

NYTT BYGGESYSTEM FRA HEDDA HYTTER

Den første Hedvig-hytta er nå ferdigstilt i Skurveknatten hyttefelt ved Helsenningen. Lørdag 1.april i tidsrommet 12.00-15.00 er alle som ønsker det, velkommen til åpen dag.