Hedda ble årets bedrift 2010

Årets bedrift i Valdres er en pris opprettet av Nordea Bank og er utdelt årlig siden 1994.

Formålet med prisen er å gi anerkjennelse til bedrifter og andre virksomheter som gjennom sin aktivitet har bidratt til å fremme næringslivet i Valdres.

Juryen skal foreta en heltesvurdering av kandidatene og legge vekt på markedsføring i videste forstand, kvalitet, service, profil, vekst og utvikling. Juryen ledes av banksjef for Nordea Bank, Valdres og består av representanter fra Valdresrådet, Valdres Destinasjon, Valdres Næringforum, Valdres og Valdres Trykkeri, Valdres Handelsstand, Fagerens Handelsstand og Frie yrker.

Som begrunnelse for prisen har Hedda Hytter som hytteprodusent skapt en solid bedrift fra starten i 1981 til 2010. De har høstet anerkjennelse langt utenfor sitt område og profilerer Hedalen og Valdres på en forbilledlig måte. Kvalitet, serviceinnstilling og faglig dyktighet setter sitt tydelige preg på bedriften.

Vi på Hedda Hytter i Hedalen er stolte over å ha mottatt denne prisen. Dette gir inspirasjon og iver til å stå på videre. Vi er også stolte over samarbeidet med Hedda – fabrikkene i Skjåk og Suldal som produserer og leverer Hedda etter samme ånd. Vi vil takke alle våre samarbeidspartnere som bidrar til at vi kan levere et godt produkt.

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.