Hedda-hyttene

Hedda Hytter har bygget en rekke hyttemodeller som trives godt på fjellet og ved sjøen. Noen ønsker å få hytta si skreddersydd helt etter eget ønske. Andre benytter seg av våre arkitekter, som har ekspertise til å sette sammen en hytte som utnytter tomten og omgivelsene optimalt.

Hedda-hytte til salgs i Hodlekve, Sogndal

Med sin beliggenhet i Sogndalsdalen er hyttene i Hodlekve særlig godt plassert med unike naturtilbud både sommer og vinter.

HEDDA SPORTSHYTTE PÅ MUSDALSETER, GUDBRANDSDALEN

Musdalseter Hyttegrend ligger idyllisk til på Tretten i Gudbrandsdalen, midt mellom tre av Norges største vinterdestinasjoner, Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen.

NYOPPFØRT HYTTE TIL SALGS PÅ SKEIKAMPEN

Vi selger nyoppført sportshytte med tre soverom på Skeikampen, i umiddelbar nærhet til ny skistadion.

HEDDA SPORTSHYTTE PÅ ENDRESETERLIA, VALDRES

I Endreseterlia er det flotte selveiertomter med panoramautsikt, helårsvei og felles vannkilde.

HEDDA SPORTSHYTTE PÅ SKURVEKNATTEN, VALDRES

Skurveknatten er et tomteområde i Hedalen i Valdres. Her er det flotte vestvendte selveiertomter med helårsvei, strøm, vann, avløp og bredbånd. 

HEDDA SPORTSHYTTE PÅ SKEIKAMPEN

Hedda Hytter har inngått et samarbeid med Skeikampen, og har flere tomter til salgs i området, i umiddelbar nærhet til ny skistadion.

SJUSJØEN, NATRUDSTILEN – KUN 1 HYTTE IGJEN

Sikre deg den siste hytta som er til salgs midt i smørøyet på Sjusjøen.

Designhytte LV 410

Den leveres nøkkelferdig med eller uten oppgradering av vakre gulv, valgfri interiørbeis på vegger og spesialdesignede løsninger til kjøkken, stue og bad – fra kr 1.225.000,-.

Designhytte LV 510

Den leveres nøkkelferdig med eller uten oppgradering av vakre gulv, valgfri interiørbeis på vegger og spesialdesignede løsninger til kjøkken, stue og bad – fra kr 1.590.000,-.

Designhytte LV 511

Den leveres nøkkelferdig med eller uten oppgradering av vakre gulv, valgfri interiørbeis på vegger og spesialdesignede løsninger til kjøkken, stue og bad – fra kr 1.810.000,-.

Sportshytte LH 49

Vi introduserer Hedda LH 49 som sportsmodell med fast pris. Den leveres enten helt nøkkelferdig eller med noe egeninnsats – fra kr 589.000,-.

Sportshytte LA 48

Vi introduserer Hedda LA 48 som sportsmodell med fast pris. Den leveres enten helt nøkkelferdig eller med noe egeninnsats – fra kr 579.000,-.