FAKTA:
BYGG:
Bindingsverk i elementer
BEBEYGD AREAL:
72,2 m²
BRUKSAREAL:
59,2 m²
SOVEROM:
2(3)
SOVEPLASSER:
6-8

Sportshytte LA 58

Vi introduserer Hedda LA 58 som sportsmodell med fast pris. Den leveres enten helt nøkkelferdig eller med noe egeninnsats – fra kr 689.000,-.

HVA ER EN HEDDA SPORTSHYTTE?

Hedda Sportshytte LA 58 er en litt mindre hytte og bygges som en standard Hedda-hytte. Ofte kombineres den med et lite anneks som kan inneholde alt fra en badstue, en smørebod eller en gjestehytte. Den har et design som tar hensyn til aktive hytteeiere som kan tenke seg å ha en smart oppbevaring av sportsutstyret, enten hyttetomta ligger ved sjøen eller på fjellet. Vi har laget spesialløsninger for oppheng av sykler og fiskeutstyr, opplegg for smøreboder og egne tørkeløsninger. Interiøret er skreddersydd for aktive brukere. Plassutnyttelsen er optimal. Vi lager sportshytta funksjonell, estetisk og spesialtilpasset en aktiv livsstil.

OM DENNE MODELLEN

LA-form har utbygd inngangsparti med bod og overbygget tak på en av langsidene på hytta. Sportshytta inneholder: overbygget inngang, vindfang, gang, kjøkken med spisestue, 2(3) soverom, bad, bod, stue med dagseng og overbygget terrasse.

ALT. 01

UTVENDIG BYGG FERDIG OPPFØRT
Pris inkl. moms
kr 689.000,-

ALT. 02

NØKKELFERDIG HYTTE
Pris inkl. moms
kr 1.509.000,-

 

Knapp_bestill_katalog

 

 

Hedda Sportshytte LA 58

Hedda Sportshytte LA 58

Hedda Sportshytte LA 58

Hedda Sportshytte LA 58

Hedda Sportshytte LA 58 med 2 soverom

Hedda Sportshytte LA 58 med 3 soverom (tillegg i pris)

Hedda Sportshytte LA 58 med 3 soverom