FAKTA:
BYGG:
Bindingsverk i elementer
BEBEYGD AREAL:
60m ²
BRUKSAREAL:
51,3 m²
SOVEROM:
2(3)
SOVEPLASSER:
8-10

Sportshytte LH 49

Vi introduserer Hedda LH 49 som sportsmodell med fast pris. Den leveres enten helt nøkkelferdig eller med noe egeninnsats – fra kr 589.000,-.

HVA ER EN HEDDA SPORTSHYTTE?

Hedda Sportshytte LH 49 er en litt mindre hytte og bygges som en standard Hedda-hytte. Ofte kombineres den med et lite anneks som kan inneholde alt fra en badstue, en smørebod eller en gjestehytte. Den har et design som tar hensyn til aktive hytteeiere som kan tenke seg å ha en smart oppbevaring av sportsutstyret, enten hyttetomta ligger ved sjøen eller på fjellet. Vi har laget spesialløsninger for oppheng av sykler og fiskeutstyr, opplegg for smøreboder og egne tørkeløsninger. Interiøret er skreddersydd for aktive brukere. Plassutnyttelsen er optimal. Vi lager sportshytta funksjonell, estetisk og spesialtilpasset en aktiv livsstil.

OM DENNE MODELLEN

LH-form har et hevet midtparti som danner stor takhøyde og luftig romfølelse. Dette eksemplet kan inneholde: overbygget inngang, vindfang, gang, kjøkken, stue med spiseplass, dagseng, 2(3) soverom, bad, teknisk bod, utvendig bod, hems og overbygget terrasse.

ALT. 01

UTVENDIG BYGG FERDIG OPPFØRT
Pris inkl. moms
kr 589.000,-

ALT. 02

NØKKELFERDIG HYTTE
Pris inkl. moms
kr 1.329.000,-

 

Knapp_bestill_katalog

 

Hedda Sportshytte LH49

Hedda Sportshytte LH49

Hedda Sportshytte LH49

Hedda Sportshytte LH49

Hedda Sportshytte LH 49 med 2 soverom

Hedda Sportshytte LH 49 med 2 soverom som standard

Hedda Sportshytte LH 49 med 3 soverom

Hedda Sportshytte LH 49 med 3 soverom (mot tillegg i pris)