Interiøret

VI HAR SPESIALDESIGNET en rekke smarte løsninger for innredning og utstyr. Enten du velger deler av dette eller annen innredning, kan vi hjelpe deg med levering og innstallering slik at hytta overleveres så komplett som du ønsker.


VELG FERDIGBEISET INTERIØRPANEL
Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, vil interiøret fremstå med en unik og naturlig harmoni. Interiørbeis gir en transparent, matt og naturlig overflate til vegger og tak på en Hedda Hytte. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Se hvordan fargene fungerer innvendig. Her finner du bildegalleri med fargekoder, tips og inspirasjon.

Du har nå mulighet til å velge mellom disse fargene på vegger og tak:

Interiørbeis Hvitkalket // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Fjære // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Shabby // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Patinagrå // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Værbitt // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Drivved // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Sjøsand// Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Valnøtt // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Mokka // Ett strøk // To strøk

Interiørbeis Kullsort // Ett strøk // To strøk

Vi leverer farger fra Jotun Lady Interiørbeis og Scanox Tyrilin. Det er viktig å konsultere våre fysiske fargeprøver for å få eksakt fargegjengivelse.

VELG SKREDDERSYDDE SMARTE LØSNINGER

SPESIALDESIGNET: Skreddersydde sengeløsninger

Innredning i soverom

Det er du selv som bestemmer hvor romslige soverommene på hytta skal være. Tendensen er å redusere arealet til mest mulig effektive soverom, kanskje med unntagelse for det ene, – det med den tradisjonelle dobbelstsengen! Vi har utformet soverommene så praktisk at det ikke er mange kvadratcentimeterne til overs.

Stort soverom

Standard størrelse er 240 x 300 eller 360 cm, men det er du som bestemmer hvor romslige soverommene skal være. Vi leverer senger, trehvite eller malt, med ulike madrasskvaliteter på 150×200 cm, samt hyllekasser til å henge på veggen som nattbord.

Soverom med køyeseng

Soverom med køyesenger er 240×240 cm og inneholder en dobbel køyeseng på 140 eller 150 x 200 cm nede og en enkel 80 eller 90×200 cm køyeseng oppe med tilhørende flyttbar stige. Køysengrommet måler 180×240 cm og har to køyesenger 80×200 cm med flyttbar stige.

Rulleskuffer

Rulleskuffene står under sengen og er hendige til klær, sengetøy og gamle ukeblad som gjerne kan leses om igjen. Størrelsen er 102×60 cm.

Sengekasse

Denne skråstilte sengekassen m/lokk plasseres mot veggen på hodeputesiden av sengen. Den er først og fremst laget for dem som liker å sette seg litt opp i sengen om morgenen og beundre utsikten med kaffekoppen innen rekkevidde, eller for dem som foretrekker en halvveis sittende lesestilling med sin gode bok om kvelden. Samtidig fungerer den som nattbord som skjuler private effekter bak lokkene.

TOTAL NYTELSE: Dagseng med panoramautsikt // Foto: Per Erik Jæger for Hytteliv

Sofakroken, – dagseng, hems over dagseng og sofa.

Sofakroken er stedet for avslapning og hyggelig samvær. Dagsenga er en brisk på 130×240, en skikkelig ”boso” som er blitt utrolig populær, med 180 graders utsikt. Hems over dagseng, en gjestebrisk over, gir den nødvendige intimitet og lunhet som balanserer den åpne kontakten ut. Med en lengdemodul á 60 cm kan du få sofabenk i tilknytning til dagsengen, vanligvis som 4 seter. Alt leveres med puter/madrasser i stoff etter valg, – ullstoff eller seilduk.

Hylle over vindu

Over vinduene kan vi levere hyller med dybde 13,8 cm.

HEDDA-KJØKKEN: Kjøkken i flere utførelser. Se også den praktiske hylla som leveres over vinduer.

Skreddersydd Hedda-kjøkken

Alle elementene i Hedda-kjøkkenet leveres i standard bredder fra 30 cm og opptil 100 cm. I tillegg får en hjørnebenker med karuselluttrekk og hjørne overskap samt dører og fronter for integrering av kjøleskap, oppvaskmaskin og andre hvitevarer. Hedda-kjøkkenet kan leveres enten i furu, bjørk eller malt. Benkeplater leveres enten i heltre materiale eller laminat etter valg.

BADEINNREDNING: Bad- og badstuinnredning om ønskelig // Foto: Bjørgli/Bergersen Styling: KråkvikD’Orazio

Skreddersydd Hedda-badeinnredning

Benkeskap, overskap og speil med belysning, er basert på 30 – 60 cm moduler, i samme utførelse og samme materialvalg som kjøkkeninnredningen og fote med helstøpt servant i benkeplaten.

Både bad og kjøkken er utført i ubehandlet massiv furu som er fri for farger, og som er grei å holde ren med grønnsåpe og vann. Sammensetningen av innredningen gjøres i samråd med deg, alt etter hva slags planløsning du har
valgt.

Badstue i forskjellige størrelser anlegges i forbindelse med baderommet. Skal det være vedfyrt badstue trengs pipe. Mellom badstue og baderom bruker vi gjerne en svakt sotfarget glassdør for å hindre at rommene virker trange. Badstubenken lages i forskjellige størrelser og tilpasses etter ønske avhengig av romstørrelsen.

KLASSISK DESIGN: Jærstolen i forskjellige utførelser // Foto: Bjørgli/Bergersen Styling: KråkvikD’Orazio

Stoler

Stolene bør være komfortable og sobre i en Hedda Hytte. Luftige modeller som jærstoler og lyse kurvflettede møbler passer godt, men også andre typer med naturlige tekstiler blir ofte vellykket.

DEL AV NATUREN: Hvis du ønsker solavskjerming leverer vi trepersienner

Trepersienner

Noen ganger kan det være ønskelig å skjerme seg for innkikk og kanskje «lune» interiøret litt på kalde vinterkvelder. Våre gardiner i er vevd av en millimeter tykke furuspiler og opphengt i lærreimer, og er omtrent evigvarende.De gir et gyllent dagslys inne i nedrullet stand, og kan også rulles halveis ned.

Garderobeskap

Våre garderobeskap er spesialformet for Hedda-interiørene. De har samme materialvalg som for kjøkken og baderomsinnredningen. De leveres både i 35 og 60 cm dybde, og i fast bredde på 60 cm. Høyden er 160 cm slik at de passer med ytterveggen og ikke ruver for mye i rommet. Normalt leveres de med hyller. Ved 60 cm dybde kan kurver leveres.

PRAKTISK: Hemsstigen er utfellbar og med feste øverst gir den god sikkerhet og tar lite plass

Hemstrapp

Denne hemstrappetypen har vært i bruk i Jon Haugs hytter i mange år. Når den ikke er i bruk står den flatt inntil veggen, og ved bruk er det bare å gripe i et trinn og dra den ut til utslått stilling. Like enkelt skyves den tilbake inn til veggen igjen. Stigen holdes hele tiden fast i toppen og kan ikke skli.