Ti gode grunner

Ti gode grunner for å se nærmere på en Hedda-hytte.

1. Den er tilpasset tomten din

Plasseringen av en Hedda-hytte bør skje i nært samarbeid med naturen. Hytta tilpasses tomten og havner på rett plass i landskapet.

2. Den er skreddersydd

I løpet av 30 år har vi ikke bygget to helt like hytter, men så har vi da heller ikke truffet to helt like hyttekjøpere.

3. Den gir stor valgfrihet

De arkitekttegnede modulene er et byggesystem som gir en tidsriktig fleksibilitet som harmonerer godt med den moderne hyttekjøpers behov, enten det handler om hyttas størrelse, utseende eller interiør.

4. Den gir flere typer trygghet

Våre tre tiår med vellykket hyttebygging gir trygghet, men det å få en fast kontaktperson gjennom hele byggeprosessen gir nok en mer personlig trygghet.

5. Den er unik, men forutsigbar

Når de valgene som gjør dette til akkurat din hytte er foretatt, er Hedda hytter meget forutsigbare når det gjelder levering og totalpris.

6. Den er tidløs og tidsriktig

En ekte klassiker fungerer til enhver tid slik den skal. Hyttelegenden Jon Haug la det arkitektoniske grunnlaget, KIMA arkitekter videreforedler det.

7. Den er lys og luftig, men også lun og intim

Store og velplasserte vindusflater slipper lyset og naturen inn der hvor dette er ønskelig. Andre områder kan gjøres mer innadvendte og intime.

8. Den er et eksempel på meget godt håndverk

Her er norske håndverkstradisjoner modernisert og satt i system. Arbeidet skjer med markedets beste byggetekniske kvalitet.

9. Den er miljøvennlig

Vi var blant de første til å produsere etter nye og strenge miljøkrav, og hovedproduksjonen ble i år 2010 sertifisert som Miljøfyrtårn.

10. Den kan testes

Vi er uhelbredelige entusiaster når det gjelder hyttene våre, så det smarteste er nok å prøvebo en av Hedda-hyttene selv. Velkommen!

PS!

Vær advart; det kan hende du finner en rekke andre positive ting enn de vi har nevnt ovenfor.