Prøvebo gratis

Ta med familie eller venner og bo gratis og uforpliktende på en av våre hytter. Opplev en Hedda Hytte i praksis. Bli kjent med hva du ønsker deg – eller hva du ikke ønsker deg. Det gjør deg til en bedre hyttekjøper. Uforstyrret og på egenhånd kan du, og dere, studere og diskutere detaljer og løsninger. Har du ikke tomt fra før, kan du samtidig benytte anledningen til å vurdere tomtetilbud i distriktet. Det enetse du må ta med er sengetøy, samt god mat og drikke.

Avtal tid her for en uforglemmelig og kostnadsfri helg i en Hedda-hytte.

Velg mellom disse mulighetene:

Hedalen i Valdres

Hytta ligger i Hedalen Valdres, nær produksjonsanlegget til Hedda Hytter. Her det også mulighet for å få en omvisning i produksjonen.

Les Annes erfaring med å prøvebo

PRØVE DENNE? Hedalen, Valdres, kun 2 timers kjøring fra Oslo.

Hytta er en LT modell på 116 kvm utvendig areal og 100 kvm innvendig areal. Den har flislagt gulv m /varme i vindfang, 3 soverom, bad/badstue, kjøkken, spisestue/stue med karnapp, hems, bod/ teknisk rom, utvendig bod, overbygget inngangsparti og to overbygde terrasser.

Hytta inneholder det meste av utstyr, kjøkken med oppvaskmaskin, TV i stue, dyner og puter på soverommene.

Det eneste som må medbringes er mat/drikke og sengetøy. Til nærmeste butikk er det ca 8 km videre oppover dalen.

 

Hedalsfjellet/Vassfaret (Prøvd og solgt)

Denne hytta ligger i Hedalsfjellet nære Vassfaret med flere Hedda Hytter i nærheten. Hytta er en LA modell på ca 80 kvm utvendig areal og 65m2 innvendig areal. Den har flislagt gulv m /varme i vindfang, 3 soverom, bad, kjøkken, stue med karnapp, bod/ teknisk rom, utvendig bod, overbygget inngangsparti overbygd terrasse.

Vi er i gang med å prosjektere ny hytte du kan prøvebo i samme området.

NYOPPFØRT: Prøvebo i Hedalen/Vassfaret

Hytta er fullt utstyrt, inkl. oppvaskmaskin, TV i stue, dyner og puter på soverommene.
Det eneste som må medbringes er mat/drikke og sengetøy.

I området er det høystandard skiløyper og om sommeren rikelig med sykkelmuligheter og turstier som fører fram til mange fiskevann. Til nærmeste butikk er det ca 12 km.

 

Vaset i Valdres/Vestre Slidre

Denne hytta ligger på Vaset i Vestre Slidre kommune, nærmere bestemt i Høyset Panorama. Dette er en LV modell på 116 kvm utvendig areal har ca 106 kvm innvendig areal.

PRØV: Hedda-hytte på flott utsiktstomt, Vaset - Høyset Panorama

Den har flislagt gulv m /varme i stort vindfang, 3 soverom, 2 bad hvorav det ene med badstue og det andre med plass for vaskemaskin/teknisk utrustning. U-kjøkken, spisestue og stue, hems, innvendig bod, utvendig bod, overbygget inngangsparti og overbygd terrasse fra stue.

Hytta inneholder det meste av utstyr, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, TV i stue, dyner og puter på soverommene.

Det eneste som må medbringes er mat/drikke og sengetøy. I området er det høystandard skiløyper/alpinbakke og om sommeren rikelig med sykkelmuligheter og turstier. Til nærmeste butikk er det ca 5 km.

 

Strømstad kommune/Sverige

Denne ligger i Strømstad kommune, Kungsvik, i nærheten av Løkholmen. Hytta er en LO modell med oppstue på 127,7 kvm utvendig areal og 142 kvm innvendig areal.

Hytta ligger i et området med stor utbygging og nær sjøen (Dynekilen). Her skal det anlegges svømmebasseng, tennisbane, lekeplasser, promenadestier gjennom området og ned til badestrand.

UNDER OPPFØRING: En slik LO-modell er under oppføring. Illustrasjonsbilde

1 etg

Den har flislagt gulv m /varme i vindfang, 3 soverom i 1.etg, romslig bad, teknisk rom med plass til vaskemaskin og ekstra WC, U-kjøkken, spisestue og stue med karnapp, trapp til 2.etg, utvendig bod, overbygget inngangsparti og 2 overbygde terrasser fra stue.

2.etg

2 etasje inneholder 2 soverom, loftstue m/karnapp, baderom, egen WC, overbygget terrasse.

Hytta inneholder det meste av utstyr, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, TV i stue, dyner og puter på soverommene. Det eneste som må medbringes er mat/drikke og sengetøy.

 

Mjuken/Sør-Trøndelag

PRØVEBO DENNE? Denne kan leies gratis for et weekendopphold i Mjuken, Sør-Trøndelag