Hedalen, Valdres

Hytta ligger i Hedalen Valdres, nær produksjonsanlegget til Hedda Hytter. Her det også mulighet for å få en omvisning i produksjonen.

Test denne Hedda-hytta med venner og familie

Test denne Hedda-hytta uten forpliktelser

Hytta er en LT modell på 116 kvm utvendig areal og 100 kvm innvendig areal. Den har flislagt gulv m /varme i vindfang, 3 soverom, bad/badstue, kjøkken, spisestue/stue med karnapp, hems, bod/ teknisk rom, utvendig bod, overbygget inngangsparti og to overbygde terrasser.

Hytta inneholder det meste av utstyr, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, TV i stue, dyner og puter på soverommene. Det eneste som må medbringes er mat/drikke og sengetøy. Til nærmeste butikk er det ca 8 km videre oppover dalen.

…………………………………………………………………………………………..
Om du ønsker å prøvebo denne en helg, gjerne med venner og familie,
kan du skrive en mail til Hedalen eller ringe: 61 34 97 80.
…………………………………………………………………………………………..

På Hedalsfjellet finnes noen av de beste høystandard skiløyper nær Oslo med mange forskjellige turmål opp mot 1150 m.o.h. Den over 12 mil lange maskinpreparerte skiløypa passerer nær hytta, med mulighet for rundturer i flere retninger.

Gode pilkemuligheter på flere vann. Sommerstid finnes det mange alternative turmuligheter både til fots og sykkel i fjell- og skogsterreng. Svært gode fiskemuligheter i så godt som alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret med ett felles fiskekort. Det legges ut salg av jaktkort for rype i snaufjellet. Det er flere turistattraksjoner i nærområdet. Vassfar-opplevelser tilbyr guidede turer i Vassfaret og Vidalen.

I Hedalen finnes det to turistbedrifter; Ildjarntunet og Vassfaret Kursgård. Innenfor en time finner en Vassfarporten Skisenter, Fagernes, Gol, Nesbyen, Hønefoss, Valdres Alpinsenter, Nesbyen Alpinsenter, Ringerike Golf, Valdres Golf, Langedrag familiepark, Rafting i Begna, Gol badeland, Bjørneparken på Flå m.m.


Vis større kart over Hedalen

PRØVEBO:

NY VISNINGSHYTTE I SOGNDAL

Nå kan vi stolt presentere vår nye visningshytte på Hodlekve i Sogndal. Her vil det også være mulighet for å prøvebo, for de som måtte ønske dette.

Test en Hedda-hytte, og si det som det er!

Vi er uhelbredlige entusiaster når det gjelder hyttene våre, så det smarteste er nok å teste en av disse selv. Velkommen!

Gullingen, Suldal

Hedda LH-modell med hevet midtparti. Nyt utsikten fra kjøkkenbordet eller dagsenga. Se bilder her.

Hedalen, Valdres

Hytta ligger i Hedalen Valdres, nær produksjonsanlegget til Hedda Hytter. Her det også mulighet for å få en omvisning i produksjonen.