Test en Hedda-hytte, og si det som det er!

Vi er uhelbredlige entusiaster når det gjelder hyttene våre, så det smarteste er nok å teste en av disse selv. Velkommen!

Bo gratis en helg, og si det som det er! For å finne ut om du er en av de som virkelig burde skaffe deg en Hedda-hytte, kan du låne en av oss helt gratis. Enten du liker den eller kanskje ikke er overbevist vil vi gjerne høre om det etterpå.

Du kan teste en Hedda-hytte uansett hvor du er i prosessen ved å skaffe deg en eventuell hytte. Vi har prøvebo-hytter i grei reiseavstand fra Oslofjord-området, Østlandet, Bergen og Sogndal. Det planlegges også ny prøvebo-hytte i Stavanger, klar til å tas i bruk høsten 2015.

Ta med familie og venner, eller dra dit helt på egen hånd. Enten du elsker den eller hater den vil vi gjerne høre om det etterpå. Vi kunne her sagt mye om tanken bak hytta, om nærheten til naturen, forholdet til tomten og omgivelsene, om de lave vinduene og de nye spennende hyttetypene, men det har vi gjort i hyttekatalogen vår. Men nå gjelder det hvordan akkurat du opplever Hedda-hytta.

Det eneste du trenger å gjøre er å ta med god mat, godt drikke og sengetøy. Gjør en forespørsel her.

PRØVEBO:

NY VISNINGSHYTTE I SOGNDAL

Nå kan vi stolt presentere vår nye visningshytte på Hodlekve i Sogndal. Her vil det også være mulighet for å prøvebo, for de som måtte ønske dette.

Test en Hedda-hytte, og si det som det er!

Vi er uhelbredlige entusiaster når det gjelder hyttene våre, så det smarteste er nok å teste en av disse selv. Velkommen!

Gullingen, Suldal

Hedda LH-modell med hevet midtparti. Nyt utsikten fra kjøkkenbordet eller dagsenga. Se bilder her.

Hedalen, Valdres

Hytta ligger i Hedalen Valdres, nær produksjonsanlegget til Hedda Hytter. Her det også mulighet for å få en omvisning i produksjonen.