Endreseterlia, Valdres

Fire flotte selveiertomter med panoramautsikt, helårsvei og felles vannkilde. Endreseterlia ligger idyllisk plassertca. 2,5 timers kjøring fra Oslo/Drammen.

Området ligger i Sør-Aurdal kommune i Hedalen og det sagnomsuste Vassfaret. Lia er unik i den forstand at den er veldig sentralt lokalisert, men likevel fullstending skjermet fra den støy og trafikk du vil slippe unna. Det er enkelt å komme seg dit med bilen og like enkelt å komme seg fra Endreseterlia og ut i naturen om du ønsker det.

Hedalen

Med sine nærliggende turområder og høystandard skiløyper, er selvsagt Hedalen og Vassfaret like attraktiv om vinteren som om sommeren. På Hedalsfjellet har vi noen av de beste høystandard skiløyper nær Oslo med mange turmål opp mot 1150 m.o.h. Det totalt 15 mil lange løypenettet passerer rett forbi hyttefeltet. Stedet har innenlandsklima med svært stabile snøforhold. Det er også gode pilkemuligheter på flere vann.

Sommertid finnes det mange alternative turmuligheter både i fjellterreng og i skogsterreng. Svært gode fiskemuligheter i så godt som alle vann i Hedalen, Hedalsfjellet og Vassfaret med ett felles fiskekort. Bærplukking er også veldig populært. Det legges ut salg av jaktkort for rype i snaufjellet. Besøk www.hedalen.no.

I kommunen finnes over 80 mil med skogsbilvei. Mange er stengt for bil, men sammen med det åpne veinettet, gir det en unik sykkelmulighet.

Det er flere turistattraksjoner i nærområdet. Det tilbys guidede turer til sagnomsuste Vassfaret og Vidalen, der formidling av lokalhistore kombineres med naturopplevelser. Besøk www.vassfaropplevelser.no og www.vassfaretvillmarksturer.no

Ta kontakt for mer informasjon

Helge Nordby | tlf 908 45 496 | helge@hedda.no

For tomtekart, se her: Tomtekart Endreseterlia

For tomteprospekt, se her: TOMTEPROSPEKT ENDRESETERLIA

Se følgende prospekt for eksempel på hytte med tomt: PROSPEKT SPORTSHYTTE ENDRESETERLIA


Vis større kart fra Endreseterlia

TOMTER:

SPORTSHYTTE MED SELVEIERTOMT PÅ SJUSJØEN

Sikre deg den siste tomta med en Hedda Sportshytte i området Rømåsen/Natrudstilen 8. 

Kilodden, naturskjønne omgivelser syd for Gaustatoppen

Kilodden hytteområde ligger på en odde som stikker ut mot Bonsvatn, 760 m.o.h, med Gaustatoppen i bakgrunnen.

NARVIKFJELLET

Frister det med alpin i midnattsola? Narvikfjellet har et alpinanlegg med spektakulære forhold som blir beskrevet som en «ukjent perle» og med anlegg i verdensklasse!

NATRUDSTILEN, SJUSJØEN

Nå kommer det snart nye muligheter, sånn at du kan sikre deg en Hedda-hytte på Natrudstilen.

SKEIKAMPEN

Hedda Hytter har inngått et samarbeid med Skeikampen, og har flere tomter til salgs i området, i umiddelbar nærhet til ny skistadion.

HODLEKVE, SOGNDAL

Sogndalsdalen er blant de mest snøsikre områdene i landet, og er kjent for den tørre puddersnøen.

FJELLSNARET, UVDAL

Fjellsnaret er en uoppdaget perle helt øverst i Numedal 1050 m.o.h., med eventyrlig utsikt over Uvdal og innover Hardangervidda.

HAUKÅS, STRANDEBARM

Ønsker du deg hyttetomt i storslått vestlandsnatur?  Haukås befinner seg i fjellområdet mellom Kvamskogen og Strandebarm ved Hardangerfjorden.

Skurveknatten, Valdres

Skurveknatten er et vakkert og helt nytt tomtområde kun 2,5 timer fra Oslo, via Hønefoss.

Hildrestranda på Sunnmøre

Hildrestranda ligger på nordsida av fastlandet i Haram kommune i Sunnmøre, langt ut mot storhavet.

Vetrhus, Sauda

Solrike tomter med flott panoramautsikt over Saudafjorden og fossene Brudesløret og Svandalsfossen, kun 6 minutter fra Sauda sentrum.

Endreseterlia, Valdres

Fire flotte selveiertomter med panoramautsikt, helårsvei og felles vannkilde. Endreseterlia ligger idyllisk plassertca. 2,5 timers kjøring fra Oslo/Drammen.

Vegglifjell, Hardangervidda

Vegglifjell og Killingdalen utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda, et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette.

Vaset, Valdres

Sammen med Høyset Panorama tilbyr vi selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen.

Mjøsli, én time fra Oslo

Mjøsli ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa. Alle tomtene har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Trollhaugen Hyttegrend, Skirvedalen

Tollhaugen Hyttegrend i Tinn kommune, Rjukan – med utsikt til Gaustatoppen og inngangsport til Hardangervidda. Vi tilbyr romslige tomter med flott utsikt på 1500 m2.