Hildrestranda på Sunnmøre

Hildrestranda ligger på nordsida av fastlandet i Haram kommune i Sunnmøre, langt ut mot storhavet.

Her er det ei fantastisk utsikt mot øyene og havet i vest, og det er lite som kan måle seg mot solnedgangen på Hildrestranda.

Bli fiskerbonde hos oss i en flott og praktisk HEDDA hytte med eget naust og parsellhage! Vi har realisert drømmen om å legge til rette for sjønære og unike tomter for fritidshus med egne nausttomter, friareal ved sjøkanten og egne parsellhager hvor du kan dyrke dine egne grønnsaker.

Her kan du oppleve den flotte solnedgangen mens du nyter kortreist mat fra egen hage!

Tomter og hytter

Våre sjønære tomter er ferdig tilrettelagt med vann og strøm. Disse bebygges med nøkkelferdige Hedda-hytter som kan tilpasses egne ønsker innvendig, både når det gjelder romløsninger, ferdigstillelse og overflatebehandling.Tomtene er innenfor 100 meter-strandsonebeltet, solrike, vestvendte med utsikt mot skipsleia.

Se oversiktskart over tomtene og området her!

Nausttomter

Våre nausttomter har ferdig opparbeidet grunn og er tilrettelagt for bygging. Her er det også tilrettelagt for sjøsetting av småbåter fra eksempelvis båthenger.
Det er også en egen vernemolo med en liten flytebrygge til småbåter.

Felles friområde

Kjøper du en fritidshustomt med nausttomt hos oss så inkluderer dette andel i sameie av felles friområde ved sjøen med vernemolo med flytebrygger. Her er det servicebygg til fellesutstyr, WC, dusj og badstue med en flott sjøutsikt. Fellesområdet gir rom for å samles mange eller finne seg en skjermet koseplass for få.

Parsellhage

Vår ide er å bringe den tradisjonelle fiskerbonden tilbake. Konseptet går ut på at er du fisker har du jord. Tidligere hadde fiskeren en liten jordlapp hvor de dyrket egne vekster, og var således selvberget med mat. Vi har lagt ut et område hvor du kan leie din egen parsellhage og dyrke egne grønnsaker, poteter, bær eller urter. Det er ekstra stor smak og glede å plukke salat fra egen hage!

Aktiviteter

Her er det selvfølgelig flotte forhold til sjø- og båtliv, med strandtomter og egen flytebrygge. Det er et eldorado for oppdagelsesferder i fjæra etter kråkeboller, skjell, strandplanter og fugleliv. Gode fiskemuligheter i sjøen utenfor; krabbe, sei, hyse, makrell, torsk eller hummer. Sjøen byr også på muligheter til å padle, kite, seile, dykke og bade.

Men her finnes også en rekke andre aktiviteter

Vi har rike turmuligheter fra fjære til fjell. I nærområdet her er det en rekke turstier, ridestier og sykkelmuligheter. Hva med å gå deg svett og varm oppover til Gamlemsveten, ett av de høyeste fjellene i Haram med en fantastisk utsikt, ta et forfriskende bad i Vetevatnet og nyt medbrakt matpakke etterpå!
Les mer om aktivitetstilbudene rundt oss under aktiviteter.

Transport

Fra Hildrestranda til Ålesund tar det ca. 45 minutter med bil. Ålesund Lufthavn Vigra er nærmeste flyplass. Derfra er det direkteforbindelse med rutefly til: Oslo, Bergen, Trondheim, Riga, London, København, Amsterdam, Nice. Det er også regelmessig charterfly i sesongene til: Kreta, Alanya, Kroatia, Alicante, Las Palmas Avstand til Vigra: ca 60 km til Vigra med bil eller 15 minutter med skyssbåt til Roald og 5 min med taxi.

TOMTER:

SPORTSHYTTE MED SELVEIERTOMT PÅ SJUSJØEN

Sikre deg den siste tomta med en Hedda Sportshytte i området Rømåsen/Natrudstilen 8. 

Kilodden, naturskjønne omgivelser syd for Gaustatoppen

Kilodden hytteområde ligger på en odde som stikker ut mot Bonsvatn, 760 m.o.h, med Gaustatoppen i bakgrunnen.

NARVIKFJELLET

Frister det med alpin i midnattsola? Narvikfjellet har et alpinanlegg med spektakulære forhold som blir beskrevet som en «ukjent perle» og med anlegg i verdensklasse!

NATRUDSTILEN, SJUSJØEN

Nå kommer det snart nye muligheter, sånn at du kan sikre deg en Hedda-hytte på Natrudstilen.

SKEIKAMPEN

Hedda Hytter har inngått et samarbeid med Skeikampen, og har flere tomter til salgs i området, i umiddelbar nærhet til ny skistadion.

HODLEKVE, SOGNDAL

Sogndalsdalen er blant de mest snøsikre områdene i landet, og er kjent for den tørre puddersnøen.

FJELLSNARET, UVDAL

Fjellsnaret er en uoppdaget perle helt øverst i Numedal 1050 m.o.h., med eventyrlig utsikt over Uvdal og innover Hardangervidda.

HAUKÅS, STRANDEBARM

Ønsker du deg hyttetomt i storslått vestlandsnatur?  Haukås befinner seg i fjellområdet mellom Kvamskogen og Strandebarm ved Hardangerfjorden.

Skurveknatten, Valdres

Skurveknatten er et vakkert og helt nytt tomtområde kun 2,5 timer fra Oslo, via Hønefoss.

Hildrestranda på Sunnmøre

Hildrestranda ligger på nordsida av fastlandet i Haram kommune i Sunnmøre, langt ut mot storhavet.

Vetrhus, Sauda

Solrike tomter med flott panoramautsikt over Saudafjorden og fossene Brudesløret og Svandalsfossen, kun 6 minutter fra Sauda sentrum.

Endreseterlia, Valdres

Fire flotte selveiertomter med panoramautsikt, helårsvei og felles vannkilde. Endreseterlia ligger idyllisk plassertca. 2,5 timers kjøring fra Oslo/Drammen.

Vegglifjell, Hardangervidda

Vegglifjell og Killingdalen utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda, et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette.

Vaset, Valdres

Sammen med Høyset Panorama tilbyr vi selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen.

Mjøsli, én time fra Oslo

Mjøsli ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa. Alle tomtene har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Trollhaugen Hyttegrend, Skirvedalen

Tollhaugen Hyttegrend i Tinn kommune, Rjukan – med utsikt til Gaustatoppen og inngangsport til Hardangervidda. Vi tilbyr romslige tomter med flott utsikt på 1500 m2.