NATRUDSTILEN, SJUSJØEN

Nå kommer det snart nye muligheter, sånn at du kan sikre deg en Hedda-hytte på Natrudstilen.

Nytt område på Natrudstilen er under regulering, og vil bli presentert her ila høsten 2015. Her vil det bli mulighet for både sportshytter og noe større Hedda-hytter, på tomter med flott utsikt.

Nedenfor følger en presentasjon av Natrudstilen 6, hvor alt er utsolgt.

Hedda Hytter tilbyr tomter på Sjusjøen

Ta kontakt for mer informasjon:

Jan Tore Sunde | tlf 924 41 138| mail

Beliggenhet

Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. Vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper og kort avstand til ski/skiskytter- arena.

Sjusjøen Cafè ligger ca 400 meter fra hyttene, i tilknytning til skisenteret. Avstand til dagligvarebutikker på Sjusjøen og i Mesnali er ca 5 km. Avstand til Lillehammer er ca 20 km.

Sjusjøen Skisenter. Alpinanlegg med seksseters ekspressheis, lengste nedfart er 2,2 km lang. Gratis barnebakke som er 300 meter lang.

På sommeren er turstiene mange med muligheter for flere utflukter i fjellet. Området er godt tilrettelagt for sykling, har gode jakt og fiskemuligheter og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Jakt- og fiskekort får du kjøpt gjennom Ringsaker Jakt- og Fiskeområde, RJFO.

Adkomst/vei

Avkjøring fra E6 v/Rudshøgda. Skilt til Sjusjøen og Kvernstubrua – følg veien 8 km ta til høyre på vei 216 – skiltet mot Sjusjøen. Følg denne veien i 20 km kommer da til et kryss hvor det står Sjusjøen (8 km) og Mesnali (1.6 km) til høyre. Følg denne veien i 4 km, det står da følgende skilt inn til høyre: Natrudstilen hytteområde, Sjusjøen Skisenter, Sjusjøen Hytteutleie.

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

NY VISNINGSHYTTE I STAVANGER

SULDAL HYTTEBYGG har nå produsert og levert Hedda-hytter i Rogaland og på Sørlandet siden januar 2004. For å gjøre det lettere for sine kunder å oppleve Hedda har de nå satt opp en flott visningshytte rett ved siden av Travbanen på Forus i Stavanger. Grunnmodellen den er bygget over er LH som har hevet midtparti. Den er fire moduler bred og 12 moduler lang, altså en LH412.

HEDDA HYTTER – ÅRETS VALDRESAMBASSADØR 2017

På Valdres sin næringslivskonferanse mandag 24.april, ble Hedda Hytter utnevnt til årets Valdresambassadør. Det er første gangen denne utnevnelsen går til en bedrift.

Arven utvikles videre med Hedvig: TRADISJON OG FORNYELSE

De siste 30 årene har Hedda Hytter AS hatt tradisjon for å levere skreddersydde Hedda-hytter av høy håndtverksmessig kvalitet. Hedvig er et nytt og spennende alternativ som føyer seg inn i denne tradisjonen.