Vaset, Valdres

Sammen med Høyset Panorama tilbyr vi selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen.

Alle tomtene er tilknyttet preparert skiløypenett på ca 120 km. Løypenettet går inntil og gjennom våre områder, som er et av landets tidligste og mest snøsikre steder. Du finner oppdatert prepareringsinfo på www.skisporet.no/vaset.

PRØVEBO: Kontakt oss for å prøvebo denne hytta gratis

MER INFORMASJON OM OMRÅDET:

Vi tilbyr et fantastisk turterreng. Vaset er et av Norges mest spennende og attraktive friluftsområder med rike muligheter for varierte fotturer, sykling/terrengsykling, sportsfiske, roing, padling, ridning, kiteing, klatring og langrenn/alpint.

Vaset ligger midt mellom alpindestinasjonene Beitostølen og Hemsedal, men Vaset har også et eget flott familievennlig alpinanlegg. Her finner du stor, allsidig butikk, koselige fjellrestauranter, høyfjellshotell, hestesenter og stor leirskole med aktivitetssenter.

VALDRESLIV: Vaset Panorama // Foto: Hans Brandsdal

Bildene er lånt fra Høyset Panorama.


Vis større kart fra Vaset

TOMTER:

SPORTSHYTTE MED SELVEIERTOMT PÅ SJUSJØEN

Sikre deg den siste tomta med en Hedda Sportshytte i området Rømåsen/Natrudstilen 8. 

Kilodden, naturskjønne omgivelser syd for Gaustatoppen

Kilodden hytteområde ligger på en odde som stikker ut mot Bonsvatn, 760 m.o.h, med Gaustatoppen i bakgrunnen.

NARVIKFJELLET

Frister det med alpin i midnattsola? Narvikfjellet har et alpinanlegg med spektakulære forhold som blir beskrevet som en «ukjent perle» og med anlegg i verdensklasse!

NATRUDSTILEN, SJUSJØEN

Nå kommer det snart nye muligheter, sånn at du kan sikre deg en Hedda-hytte på Natrudstilen.

SKEIKAMPEN

Hedda Hytter har inngått et samarbeid med Skeikampen, og har flere tomter til salgs i området, i umiddelbar nærhet til ny skistadion.

HODLEKVE, SOGNDAL

Sogndalsdalen er blant de mest snøsikre områdene i landet, og er kjent for den tørre puddersnøen.

FJELLSNARET, UVDAL

Fjellsnaret er en uoppdaget perle helt øverst i Numedal 1050 m.o.h., med eventyrlig utsikt over Uvdal og innover Hardangervidda.

HAUKÅS, STRANDEBARM

Ønsker du deg hyttetomt i storslått vestlandsnatur?  Haukås befinner seg i fjellområdet mellom Kvamskogen og Strandebarm ved Hardangerfjorden.

Skurveknatten, Valdres

Skurveknatten er et vakkert og helt nytt tomtområde kun 2,5 timer fra Oslo, via Hønefoss.

Hildrestranda på Sunnmøre

Hildrestranda ligger på nordsida av fastlandet i Haram kommune i Sunnmøre, langt ut mot storhavet.

Vetrhus, Sauda

Solrike tomter med flott panoramautsikt over Saudafjorden og fossene Brudesløret og Svandalsfossen, kun 6 minutter fra Sauda sentrum.

Endreseterlia, Valdres

Fire flotte selveiertomter med panoramautsikt, helårsvei og felles vannkilde. Endreseterlia ligger idyllisk plassertca. 2,5 timers kjøring fra Oslo/Drammen.

Vegglifjell, Hardangervidda

Vegglifjell og Killingdalen utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda, et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette.

Vaset, Valdres

Sammen med Høyset Panorama tilbyr vi selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen.

Mjøsli, én time fra Oslo

Mjøsli ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa. Alle tomtene har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Trollhaugen Hyttegrend, Skirvedalen

Tollhaugen Hyttegrend i Tinn kommune, Rjukan – med utsikt til Gaustatoppen og inngangsport til Hardangervidda. Vi tilbyr romslige tomter med flott utsikt på 1500 m2.