Vegglifjell, Hardangervidda

Vegglifjell og Killingdalen utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda, et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette.

Vi kan tilby hyttetomter både på Vegglifjell og i Killingdalen Sør. Vegglifjell og Killingdalen ligger i Rollag kommune, og er et fantastisk fjellområde som strekker seg fra bygda Veggli med småkupert fjellskog til ville høyfjell med utsikt innover Hardangervidda. Vi tilbyr unike tomter med ulike størrelser fra 450 moh til 1.000 moh.

Ta kontakt for mer informasjon:

Jan Tore Sunde | tlf  924 41 138 | jan.tore@hedda.no

Tomtene har nærhet til høyfjellet, kort vei til alpinsenter/skistadion og kan skilte med en fabelaktig utsikt.

Kjøretid er ca to timer fra Oslo og fra byene i Vestfold. Adkomst forbi Kongsberg og opp Numedal langs riksvei 40 til Veggli.

Vegglifjell har blitt et svært populært hytteområde med et godt utbygd nett av skiløyper. Mer enn 80 km med skiløyper prepareres hele vinteren. Sti og løypearbeidet organiseres i samarbeid mellom grunneiere, hytteeiere, kommune og lokalt næringsliv.

Killingdalen Sør er et helt nytt hyttefelt som ble regulert i 2010. Feltet består av 84 tomter som ligger mellom 910 og 960 meter over havet. Killingdalen sør ligger skjermet i landskapet og med god utsikt. Vest for hyttefeltet stiger terrenget mot den høyeste fjellryggen mot Telemark med Daggrønuten som et landemerke i bakgrunn. Sørøst for Killingdalen Sør ligger Lisetnatten og nordøst for feltet ligger Lauvhovdnuten.

Se Vegglifjell Utvikling for mer informasjon og bilder

Se Killingdalen Sør for mer informasjon og bilder

Hytteområdene ligger skjult i det småkuperte terrenget og gjør lite av seg i landskapet.


Vis større kart for Vegglifjell

TOMTER:

SPORTSHYTTE MED SELVEIERTOMT PÅ SJUSJØEN

Sikre deg den siste tomta med en Hedda Sportshytte i området Rømåsen/Natrudstilen 8. 

Kilodden, naturskjønne omgivelser syd for Gaustatoppen

Kilodden hytteområde ligger på en odde som stikker ut mot Bonsvatn, 760 m.o.h, med Gaustatoppen i bakgrunnen.

NARVIKFJELLET

Frister det med alpin i midnattsola? Narvikfjellet har et alpinanlegg med spektakulære forhold som blir beskrevet som en «ukjent perle» og med anlegg i verdensklasse!

NATRUDSTILEN, SJUSJØEN

Nå kommer det snart nye muligheter, sånn at du kan sikre deg en Hedda-hytte på Natrudstilen.

SKEIKAMPEN

Hedda Hytter har inngått et samarbeid med Skeikampen, og har flere tomter til salgs i området, i umiddelbar nærhet til ny skistadion.

HODLEKVE, SOGNDAL

Sogndalsdalen er blant de mest snøsikre områdene i landet, og er kjent for den tørre puddersnøen.

FJELLSNARET, UVDAL

Fjellsnaret er en uoppdaget perle helt øverst i Numedal 1050 m.o.h., med eventyrlig utsikt over Uvdal og innover Hardangervidda.

HAUKÅS, STRANDEBARM

Ønsker du deg hyttetomt i storslått vestlandsnatur?  Haukås befinner seg i fjellområdet mellom Kvamskogen og Strandebarm ved Hardangerfjorden.

Skurveknatten, Valdres

Skurveknatten er et vakkert og helt nytt tomtområde kun 2,5 timer fra Oslo, via Hønefoss.

Hildrestranda på Sunnmøre

Hildrestranda ligger på nordsida av fastlandet i Haram kommune i Sunnmøre, langt ut mot storhavet.

Vetrhus, Sauda

Solrike tomter med flott panoramautsikt over Saudafjorden og fossene Brudesløret og Svandalsfossen, kun 6 minutter fra Sauda sentrum.

Endreseterlia, Valdres

Fire flotte selveiertomter med panoramautsikt, helårsvei og felles vannkilde. Endreseterlia ligger idyllisk plassertca. 2,5 timers kjøring fra Oslo/Drammen.

Vegglifjell, Hardangervidda

Vegglifjell og Killingdalen utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda, et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette.

Vaset, Valdres

Sammen med Høyset Panorama tilbyr vi selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen.

Mjøsli, én time fra Oslo

Mjøsli ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa. Alle tomtene har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Trollhaugen Hyttegrend, Skirvedalen

Tollhaugen Hyttegrend i Tinn kommune, Rjukan – med utsikt til Gaustatoppen og inngangsport til Hardangervidda. Vi tilbyr romslige tomter med flott utsikt på 1500 m2.