Vetrhus, Sauda

Solrike tomter med flott panoramautsikt over Saudafjorden og fossene Brudesløret og Svandalsfossen, kun 6 minutter fra Sauda sentrum.

Flotte turområder i nærheten og kun en kort kjøretur til Sauda Skisenter, et av sørvestlandets største alpinanlegg.

Beliggenhet
Tomteområdet på Vetrhus ligg omtrent 6 minutts køyring frå Sauda sentrum. Feltet er solrikt med flott utsikt over Saudafjorden. Hyttefeltet har panoramautsikt mot fossane Brudesløret og Svandalsfossen. På vestsida av Saudafjorden strekkjer Etnefjella seg med Hustveitsåta som høgaste nut.

Nærområdet byr på mange moglegheiter for både korte og lengre turar. Kanskje dagstur til Skaulen kan freista, eller heller badetur med kanopadling ved vatn i nærområdet? Tomtene har heilårsveg, straum, innlagd vatn og avløp.

Sauda skisenter som ligg omtrent 20 minutts kløyring unna, er kåra til beste alpinanlegg i Rogaland og er eit av dei største på Sør-vestlandet.

Legg gjerne eit besøk til Sauda sentrum med butikkar, kafèar, svømmehall og kanskje ein tur til sinkgruvene i Almannajuvet?

Adkomst/Tomteforhold
Fylkesveg 520 (nasjonal turistveg) gjennom Sauda mot Røldal. 1km etter sentrum, ta av til høgre skilta til Maldal/Vanvik på fylkesveg 719. Hald fram omtrent 6km og tomtefeltet kjem fram på høgre side mot fjorden.


Vis større kart

TOMTER:

SPORTSHYTTE MED SELVEIERTOMT PÅ SJUSJØEN

Sikre deg den siste tomta med en Hedda Sportshytte i området Rømåsen/Natrudstilen 8. 

Kilodden, naturskjønne omgivelser syd for Gaustatoppen

Kilodden hytteområde ligger på en odde som stikker ut mot Bonsvatn, 760 m.o.h, med Gaustatoppen i bakgrunnen.

NARVIKFJELLET

Frister det med alpin i midnattsola? Narvikfjellet har et alpinanlegg med spektakulære forhold som blir beskrevet som en «ukjent perle» og med anlegg i verdensklasse!

NATRUDSTILEN, SJUSJØEN

Nå kommer det snart nye muligheter, sånn at du kan sikre deg en Hedda-hytte på Natrudstilen.

SKEIKAMPEN

Hedda Hytter har inngått et samarbeid med Skeikampen, og har flere tomter til salgs i området, i umiddelbar nærhet til ny skistadion.

HODLEKVE, SOGNDAL

Sogndalsdalen er blant de mest snøsikre områdene i landet, og er kjent for den tørre puddersnøen.

FJELLSNARET, UVDAL

Fjellsnaret er en uoppdaget perle helt øverst i Numedal 1050 m.o.h., med eventyrlig utsikt over Uvdal og innover Hardangervidda.

HAUKÅS, STRANDEBARM

Ønsker du deg hyttetomt i storslått vestlandsnatur?  Haukås befinner seg i fjellområdet mellom Kvamskogen og Strandebarm ved Hardangerfjorden.

Skurveknatten, Valdres

Skurveknatten er et vakkert og helt nytt tomtområde kun 2,5 timer fra Oslo, via Hønefoss.

Hildrestranda på Sunnmøre

Hildrestranda ligger på nordsida av fastlandet i Haram kommune i Sunnmøre, langt ut mot storhavet.

Vetrhus, Sauda

Solrike tomter med flott panoramautsikt over Saudafjorden og fossene Brudesløret og Svandalsfossen, kun 6 minutter fra Sauda sentrum.

Endreseterlia, Valdres

Fire flotte selveiertomter med panoramautsikt, helårsvei og felles vannkilde. Endreseterlia ligger idyllisk plassertca. 2,5 timers kjøring fra Oslo/Drammen.

Vegglifjell, Hardangervidda

Vegglifjell og Killingdalen utgjør den sørøstligste utløperen av Hardangervidda, et av Norges nasjonalfjell og Nord-Europas største høyfjellsslette.

Vaset, Valdres

Sammen med Høyset Panorama tilbyr vi selveiertomter som ligger vendt mot sør-vest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen.

Mjøsli, én time fra Oslo

Mjøsli ligger like ovenfor Strandlykkja, på østsiden av Mjøsa. Alle tomtene har fantastisk panorama over fjorden, med moderne infrastruktur.

Trollhaugen Hyttegrend, Skirvedalen

Tollhaugen Hyttegrend i Tinn kommune, Rjukan – med utsikt til Gaustatoppen og inngangsport til Hardangervidda. Vi tilbyr romslige tomter med flott utsikt på 1500 m2.