Breivann, Fritzøe Skoger

Fritzøe Skogers hyttefelt ved Breivann mellom Lardal og Siljan har blitt svært populære. Vi kan tilby 6 tomter i flott natur med unike fiske-, tur- og skimuligheter.

TOMTENE ER SELVEIERTOMTER fra 1,0 til 2,0 da, tilrettelagt med full infrastrukur (strøm, vei, vann og avløp til tomtegrense). Tomtene ligger i fine omgivelser med skog, vann og flott natur som nærmeste nabo. Helårsvei til tomtegrense. Minimal biltrafikk i hyttefeltet. Veien har bom og kun hytteeiere og deres besøkende har adkomst med bil.

FLYFOTO: Breivann hyttefelt // Foto med tillatelse fra Fritzøe Skoger

Breivann ligger ca 400 m.o.h – ca 1 times kjøretur fra Larvik, Sandefjord og Grenlandsområdet. Det betyr kort vei hjem for de som bor i nærområdene, uten mange timer i bil, uten bilkøer. Det gir førnøyde unger, muligheter for å ta søndagskvelden på hytta, eller ta en hyttetur «midt i uka». I Siljan sentrum, ca 12 km fra hyttefeltet, finner du dagligvarebutikk og bensinstasjon med gatekjøkken og god service.

På Breivann er det flotte turmuligheter hele året. Området er kjent for å være snøsikkert på vinterstid. Vindfjellsamarbeidet preparerer skiløyper i området.

Mer om Breivann finner du hos Fritzøe Skoger

Fra parkering på på Viddaseter er det et omfattende løypenett med preparerte skiløyper. Årumstua – i grei «familieavstand» fra parkeringen er i vintersesongen betjent av Røde kors med muligheter for varmestue og kjøp av forfriskinger. Et populært mål og trekkplaster for de minste. Svarstad og Siljan skisenter ligger ca 40. minutters kjøring fra Breivann. Her er gode muligheter for alpininteresserte.

SKIT FISKE: Breivann ørretfiske // Foto med tillatelse fra Fritzøe Skoger

Her finner du nyttige opplysninger om tur, jakt og fiskemuligheter, kjøp av årskort med mer.

Sommerstid byr området på fine turmuligheter i oppmerkede løyper i nærområdene. Det er gode muligheter for ørretfiske i Breivann og øvrige vann i området. Muligheter for kjøp av båtplass i Breivann på eget bryggeanlegg. Flotte bademuligheter, egen liten sandstrand for de små.

Årskort til deler av Fritzøe Skogers veinett gir sommerstid adkomstmulighet til Skrim naturreservat. Dette er et spennende område på 20 000 da med urskog vann og fjell. Fra Styggemann som ligger midt i reservatet er det på fine dager storslått utsikt fra Sauheradsfjella i vest til Gaustadtoppen og Blefjell i nord og øst. Merket løype fra Parkleringen.

FLOTTE TOMTER GJENSTÅR: Tomtekart for Breivann