Hedda-hytte til salgs i Hodlekve, Sogndal

Med sin beliggenhet i Sogndalsdalen er hyttene i Hodlekve særlig godt plassert med unike naturtilbud både sommer og vinter.

Det er alpinanlegg, fiskevann, turområder og et eldorado av fjelltopper. Området er av mange beskrevet som «topptur-mekka» med topper som Blåfjell, Togga, Frudalen og Skredfjellet. Hodlekve er kjent for puddersnø og løskjøring, og anlegget har en egen pudderekspressbuss som frakter skikjørerne tilbake til trekket.

I Sogndal er det mulig å leie båtplass, enten for korte eller lange perioder. Med bare ti minutters kjøring ned til fjorden så er Hodlekve et populært sted å være også om sommeren.

beliggenhet

Hytten ligger kun 400 meter fra parkeringen til skisenteret i Hodlekve. Den ligger fritt og fint på en liten topp med fantastisk utsikt utover Sogndalsdalen. Gode solforhold gjennom hele dagen. 10 km lysløype for langrenn like nedenfor hytten.

Det er omtrent 10 minutters kjøring ned til Sogndal sentrum. Her finner man alle nødvendige servicetilbud.

tomteforhold

Man kan kjøre med bil helt til hytteveggen både sommer og vinter. Det er opparbeidet plen rundt hytten. Tomten er bratt i forkant, men det er fin mark foran den vestvendte terrassen hvor uteplassen er.

Alle hytteiere er forpliktet til å være med i hytteeierlaget som skal forvalte fellesarealet og anlegget. Eier er også pliktig til å kjøpe to sesongkort i alpinanlegget til Sogndal Skisenter Drift AS.

Eiendommen tilhører reguleringsplanen Hodlekve-Stedjekammen.

Offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Det er offentlig vei frem til Rindabotn. Eiendommen har tilkomst via privat vei fra denne. Tinglyst veirett. Kostnad for brøyting og vedlikehold av privat vei må påregnes.

Kommunale avgifter 8.704 kr. Inkluderer ikke renovasjon.

Det er store planer for videre utvikling av området, og man tar mål av seg til å gjøre Hodlekve til det beste skistedet på Vestlandet.

Hedda Hytter var tidlig ute med å velge tomt i hyttefeltet, og derfor er denne beliggenheten også en av de beste i Hodlekve. Alle valg i forbindelse med hytten er gjort med tanke på at den skal selges. Hytten har derfor en helhetlig og lekker utforming og er noe mer påkostet enn det som er vanlig.

innhold

Hytten inneholder en gang, hems, to soverom, bad og åpen kjøkken og stue. Fra stuen er det utgang til overbygd terrasse. Her er utvendig bod og et vegghengt skiskap. Boden er romslig og innredet med skistativ og en pratisk arbeidsbenk. Inngangspartiet er overbygd og fungerer som en liten østvendt terrasse hvor man kan nyte morgenkaffen.

Fastmonterte senger og Heddas gode sofa følger med.

Lys og gjennomført hytte med gode kvaliteter og smarte løsninger. Hytten ble i sin tid tegnet av arkitekten Jon Haug. Interiør som sofa, kjøkken- og baderomsløsninger er også utformet av ham. Hytten fremstår som gjennomtenkt og helhetlig.

Gangen har flislagt gulv med varmekabler, panel på vegg og i tak som også har spotter. Badet har flislagt gulv og dusjvegger, mens øvrige vegger har trepanel. Badet har varmekabler, spotter i taket og er innredet med WC, dusjhjørne, varmtvannstank og servant med underskap.

Begge soverom har dobbelseng, det ene har i tillegg også en overkøye. Det er en stige fra gangen opp til hemsen hvor det er soveplass til to. Stuen har en praktisk daghems over sofaen med sengeplass til to.

Håndlaget kjøkkeninnredning i heltre med integrert platetopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Eikeparkett i stue og kjøkken. Øvrige vegger har fin panel som gir en lun og god følelse.

I stuen er det montert en Jøtul vedovn med klebersten. Både stue og soverommene har elektriske ovner. Ellers er det installert Riks-TV. Det er ikke opplegg for vaskemaskin.

Hytten er oppført med tilfarergulv over støpt plate. Veggene har 100mm isolasjon type A-kvalitet. VInduene har trekarmer og u-verdi 1,2. Tretaket er impregnert tre behandlet med creol (voksblanding). Ytterveggene er kledd med utluftet tømmermannspanel (over- og underligger).

bilder av hytta

 

pris og relevant informasjon

Pris: 2.790.000,-

Bruttoareal: 62 kvm

Bruksareal: 55 kvm

Primærrom: 50 kvm

Soverom: 2

Sengeplasser: 7

Biloppstillingsplasser: 2

Eieform: selveier

Tomteareal: 495 kvm eiet tomt

Byggeår: 2015

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1420
Gårdsnr: 19
Bruksnr: 119

Se også link her til Hodlekve-magasinet.

Samt en særs aktuell artikkel om fremtidens natursnø her.

For mer informasjon, kontakt vår selger Camilla Frydenbø på tlf 951 00 341, eller mail her.