Flotte nyoppsatte hytter nær Molde tilsalgs

MOLDE- GRØNDAL- Nyoppført, flott hytte med attraktiv beliggenhet tilsalgs. Se annonsen på Finn.no her.

Adkomst:

25 kilometer øst for Molde sentrum og tre kilometer øst for Kleive sentrum, finner du avkjøringen til Grøndalen og hyttegrenda. Deretter er det ca fire kilometer innover fjellet med vinteråpen vei. Se ytteligere kart. Visning vil bli skiltet.

VISNING: Lørdag 9. juni 12:00 – 15:00

Beliggenhet:

Hyttegrenda er plassert rett under skoggrensa i lune omgivelser oppe i Grøndalen, nordøst i Molde kommune. Her er gode muligheter for plukking av blåbær og tyttebær, i nærområdet kan du også finne multer og krekling. Er du glad i sopp så er mulighetene til stede i Grøndalen. Steinsopp og kantarell er lette å finne. I hyttefeltets nærområde finnes flere gode fiskevann. Silsetvatnet, Høljan, Oltervatnet og Trollvatnet er alle i gangavstand fra hyttefeltet. Her er det mulighet for padling, fisking og bading.

På sommeren kan området by på kortere eller lengre fotturer, og her kan nevnes kjente turmål som Dua, Tovarden og Mana. Mest av alt er vel kanskje området kjent for sitt fine skiterreng og stabile vintre. Slake bakker gjør at det er lett å ta med hele familien på tur, og man trenger ikke gå så langt før man møter en utsikt som kan måle seg med det meste.

 

 

Bebyggelse:

Trekonstruksjon på plate. Hedda er en hytte med godt gjennomtenkte løsninger og en arkitektur som passer godt oppe i naturskjønne Grøndalen.

 

Standard:

Kjøkken: Flott Ikea hvit høyglans m/integrerte hvitevarer.
Taktekking: Torvtak.
Gulv: Furu. Flis. Gulvbelegg.
Innvendig himling: Furu
Bad: Vegghengt WC. Dusj. Servant. Flis på gulv med varmekabler.
Toalettrom: Wc.

Inneholder:

Kjøkken, stue, 3 soverom, bad, toalettrom og hems med soveplasser

 

Oppvarming:

Vedfyr. Elektrisk. Varmekabler i på gulv i gang og bad.

 

Tomt

Romslig og attraktiv tomt, plasert på lyngmark i flott bjørkeskog med innslag av furu og osp.