Hytte med fantastisk utsikt selges

Høyset Panorama/Vaset: Nyoppsatt attraktiv Hedda Hytte med fantastisk utsikt og svært gode solforhold, 990 moh.

Beliggenhet
Nyoppført attraktiv Hedda hytte beliggende høyt og fritt 990 m.o.h i Høyset Panorama. Hytta har en solrikt beliggenhet og en fantastisk utsikt mot bl.a. Syndinvannet, Hemsedalsfjellene og Skogshorn. Flotte helårs turterreng. Maskinpreparerte skiløyper kort vei fra fra hytta innover i et variert og fint turterreng. Muligheter for fotturerer, samt fine sykkelveier på sommerstid. Ca 10 min kjøring til Vaset Skiheiser på Brennabu. Alpinanlegget er for hele familien, med egen barneheis og gode forhold for snowboardentusiaster. Her er det også skiskole, skiutleie, kafe, snøkanoner og kveldskjøring med belysning. På Vaset finner man også Vasetsenteret kolonialforretning, Sekskanten Kro & Pub, Vasetstølen, Vaset Hestesenter, Gomobu Fjellstue m.m.
Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

Se annonsen på Finn

Innhold
Denne attraktive Hedda hytta inneholder: Entrè, stue, kjøkken med spiseplass, 3 soverom, bad/Wc og teknisk rom/bod.

Meget attraktiv og lys nyoppsatt Hedda Hytte med en arealeffektiv planløsning og smarte praktiske løsninger. Den vestlige helningen på eiendommen gjør tomten svært solrik og gir en fantastisk utsikt utover det åpne fjelllandskapet. Det er umiddelbar nærhet til høystandard skiløyper vinterstid og turstier sommerstid. Fiske- og jaktterreng i umiddelbar nærhet.

ENTRÈ:
Entrè med flislagt gulv med varmekabel

STUE:
Romslig og lys stue med store utsiktsvinduer og god takhøyde. Stuen har koselig ovnpeis

KJØKKEN:
Praktisk kjøkken med spiseplass og Sigdal kjøkkeninnredning med integrert hvitevarer (kjøleskap, komfyr, koketopp, vifte, oppvaskmaskin og fryseskap).

SOVEROM:
3 praktiske soverom med integrert senger på 2 av rommene.

BAD/WC:
Bad/Wc med flislagt gulv med varmekabel, flislagt dusjhjørne med front og Sigdal baderomsinnreding.

TEKNISK ROM:
Teknisk rom/bod med VV-tank.

HEMS:
Praktisk hems med soveplasser

UTSTYR:

  • Peisovn
  • Fastmonterte senger på 2 av soverommene
  • Oppvarming

Elektrisk og ved. Varme i gulv på bad og entrè, panelovn i alle øvrige bruksrom. Peisovn i stue. Varmestyring – «ring hytta varm». Parkering/Garasje. Parkering på tomten

Se annonsen på Finn