Til salgs på Sjusjøen

På Natrudstilen legger Ringsaker Almenning ut innflytningsklare Hedda-hytter på festetomter.

Status

Alle hyttene er for øyeblikket solgt. Ny hytter prosjekteres nå.

Mer informasjon

Mathias Neraasen | tlf 615 65 055
mathias@ringsaker-almenning.no

Hyttene inneholder: overbygd inngang, vindfang/garderobe, kjøkken, stue, 3 soverom, bad, bod/utebod, hems og overbygget terrasse. Hyttene har arealeffektiv planløsning og smakfulle interiørløsninger, store vindusflater og ligger solfylt til med flott utsikt til «de sju blåner». Hyttene ligger nært fasilitetene på Natrudstilen og leveres ferdige, klare for innflytting.

BYGG: Bindingsverk i elementer
BEBEYGD AREAL: 67,1 m2
BRUKSAREAL: 57,2 m2
SOVEROM: 3
SOVEPLASSER: 5-7
TERRASSE: 8,3 m2

Prisantydning

Hedda-hytte L58 med festetomt
i Natrudstilen 6, Sjusjøen
kr 1 890 000,-.

Per Olav Tøraasen | tlf 488 96 371
per.olav@ringsaker-almenning.no

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Hedda Sportshytter, Sjusjøen

Fakta

På Natrudstilen 6, område HU2 legges i første omgang ut 9 stk Hedda-hytter med L58-løsning på festetomter. Hyttene ligger nært inntil Sjusjøen Skisenter med gode muligheter for utleie via Sjusjøen Hytteleie, om dette er ønskelig.

Standard

Hyttene har arealeffektiv planløsning og smakfulle interiørløsninger, store vindusflater og ligger solfylt til med flott utsikt til «de sju blåner». Hyttene ligger nært fasilitetene på Natrudstilen og leveres ferdige, klare for innflytting. De er bygget i bindingsverk med god håndverksmessig utførelse, moderne materialvalg og meget høy standard. Vinterbrøytet veg, tilknyttet offentlig vann og avløp.

Beliggenhet

Sjusjøen er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter. Vinterstid kan området lokke med et løypenett på 350 km oppkjørte skiløyper og kort avstand til ski/skiskytter- arena.

Sjusjøen Cafè ligger ca 400 meter fra hyttene, i tilknytning til skisenteret. Avstand til dagligvarebutikker på Sjusjøen og i Mesnali er ca 5 km. Avstand til Lillehammer er ca 20 km.

Sjusjøen Skisenter. Alpinanlegg med seksseters ekspressheis, lengste nedfart er 2,2 km lang. Gratis barnebakke som er 300 meter lang.

På sommeren er turstiene mange med muligheter for flere utflukter i fjellet. Området er godt tilrettelagt for sykling, har gode jakt og fiskemuligheter og det er kort vei opp på snaufjellet (Heståsen/Lunkefjell). Jakt- og fiskekort får du kjøpt gjennom Ringsaker Jakt- og Fiskeområde, RJFO.

Adkomst/vei

Avkjøring fra E6 v/Rudshøgda. Skilt til Sjusjøen og Kvernstubrua – følg veien 8 km ta til høyre på vei 216 – skiltet mot Sjusjøen. Følg denne veien i 20 km kommer da til et kryss hvor det står Sjusjøen (8 km) og Mesnali (1.6 km) til høyre. Følg denne veien i 4 km, det står da følgende skilt inn til høyre: Natrudstilen hytteområde, Sjusjøen Skisenter, Sjusjøen Hytteutleie.

Tilbudet inkluderer

Klargjort byggegrop/istandsetting etter bygging
med to biloppstillingsplasser
Stikkledninger til vann, avløp, el og bredbånd
Plate på mark inkludert radonsperre
Oppføring/montering
Behandlet furugulv
Transport med kran til byggeplass
Alle byggtekniske arbeider ifm underentreprenører
Rørlegger og elektriker (ikke lamper)
Flislegging
Klassisk Hedda-kjøkken inkl. hvitevarer
(også oppvaskmaskin)
Senger med madrasser
Standard Sigdal-bad
Peisovn Scan 62 med pipe
Kommunale avgifter, tilknytning til vann/avløp
og byggesak

Tilbudet inkluderer ikke

Annen møblering enn det som er nevnt.
Hedda Hytter har utarbeidet egne belysnings- og innredningspakker som kan bestilles fra sten@hedda.no eller på telefon 900 25 599.

Se websiden til Ringsaker Almenning for mer informasjon.