Sportshytte til salgs på Gullingen

Hedda-hytte midt i natureldorado med flotte turområde, både sommar og vinter.

Hedda Sportshytte er en litt mindre hytte og bygges som en standard Hedda-hytte. Ofte kombineres den med et mindre anneks som kan inneholde alt fra en badstue, en smørebod eller en gjestehytte. Den har et design som tar hensyn til aktive hytteeiere som kan tenke seg å ha en smart oppbevaring av sportsutstyret, enten hyttetomta ligger ved sjøen eller på fjellet. Vi har laget spesialløsninger for oppheng av sykler og fiskeutstyr, opplegg for smøreboder og egne tørkeløsninger. Interiøret er skreddersydd for aktive brukere. Plassutnyttelsen er optimal. Vi lager sportshytta funksjonell, estetisk og spesialtilpasset en aktiv livsstil.

Solfylt tomt med utsikt. Milevis med skiløyper; Preparerte løyper for skøyting, klassisk og enkle kvista løyper, samt lysløype og skileik og kort avstand til Gullingen Skitrekk.

Soverom: 3
Ant. sengeplasser: 6
Bruksareal: 57 m²
Grunnflate: 67 m²
Tomt: eiet
Beliggenhet: På fjellet

Prisantydning: 1 800 000,-

Ta kontakt her for å motta katalog eller meir informasjon.
Ønskjer du å sjå på tomter og prøve ei Hedda-hytte i nærleiken er du velkomen.

salg_gullingen_fjell

Fasiliteter

Alpinanlegg
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Beliggenhet

Gullingen – Suldal, tomt 57 i tomtefeltet Småliane.
Solvendt med god utsikt

Sjå www.gullingenutvikling.no for ytterlegare informasjon om tomteområde.

salg_gullingen_utsikt

Generelt

Hedda-hytte midt i natureldorado med flotte turområde, både sommar og vinter. Solfylt tomt med utsikt. Milevis med skiløyper; Preparerte løyper for skøyting, klassisk og enkle kvista løyper, samt lysløype og skileik og kort avstand til Gullingen Skitrekk. Her er også utbygd eit godt turløypenett tilpassa ein kvar alder og form. Her er moglegheit for fiske i fjellvatn eller i Suldalslågen, samt moglegheiter for jakt. Sommarstid er her ideelt for sykling innover anleggsvegen forbi Sandsavatnet og inn til Blåsjømagasinet.

30 minutt å køyre til strandstaden Sand. Der finn du eit variert tilbod av butikkar, fleire kaféar, småbåthavn, laksestudio, Ryfylkemuseet og kulturhus som har eit godt kulturtilbod, kafé, bibliotek, kino og bowling.

Me har fleire Hedda-prosjekt under arbeid i Småliane.

Tomt og tilknytning til kommunalt vatn og kloakk kjem i tillegg.

Adkomst/Tomteforhold

Kun to timar frå Haugesund i bil. Sandsfjord bru skal stå ferdig i 2015 og gjer tilkomsten frå Haugalandet ferjefri.
Ca 2,5 timar med bil frå Stavanger. Når Ryfast står ferdig vil reisetida mellom Ryfylke og Nord-Jæren bli enda kortare.

God Helg på hytta!

Me ønskjer deg ei god helg. Uansett når i veka, eller når i livet, den måtte koma. For med helg meiner me den staden du dreg for å trekka pusten djupt inn, og så roleg ut igjen.

salg_gullingen_fjell2

Nærare naturen

Me som står bak Hedda Hytter kan ikkje tenkje oss ein betre stad å slappe av eller koma til hektene igjen etter ei travel veke, enn ei hytte som er ein del av naturen. Val av tomt, dei låge ytterveggene og dei tilpassa vindauga er element som er med på å gi denne nærleiken. Plasseringa av vindauga gir ei hytte som ligg godt i terrenget, men dei er også med på å gi deg panoramautsikt når du sit i hytta.

Nøkkelferdig klassisk/moderne hytte

Einskipa hytte som inneheld: overbygd inngong, vindfang/garderobe, kjøken, stove, 3 soverom, bad, bod/utebod, hems og overbygd terrasse.

Romprogram kan ein endre på kostnadsfritt. (Endring av vegghøgder/tak for større hemsløysing vil medføra ekstra kostnad). Hytta kan kombinerast med anneks for td. ekstra overnattinsplass, badstove, smørebod og oppbevaring.

Inkludert: Grunnarbeid der hytta vert fundamentert på støypte stripefundament. Flislagde golv i vindfang og bad, elektrikarinnstalasjon med varmekabel i vindfang og bad, panelovnar, el-punkt til stikkontaktar og lampepunkt. Lampar og spottar vel ein som tillegg. VVS med WC, dusj, kranar, vaskar og vv-tank, kjøken med kvitevarer, baderomsinnreiing, peis og stålpipe. Ein står fritt til å trekke ut delar av arbeid eller utstyr for eigeninnsats.

Ønskjer du å sjå på tomter og prøve ei Hedda-hytte i nærleiken er du velkomen? Ta kontakt for å avtale tidspunkt.

Hytte med arealeffektiv planløysing utført i bindingsverk med god handtverksmessig utføring. Materialvalg med høg standard. Innvendig med lys granpanel og furugulv. Varmekabler og fliser på golv i vindfang og bad.

Hedda-kjøken- og baderomsinnreiing.

Se annonsen på Finn.no her.